S-Sovhytt Highline

Scanias S-hytt har plant golv ger utmärkt rörelsefrihet kombinerat med en eller två bäddar samt praktiska och rymliga förvaringsutrymmen. Den har full ståhöjd och mer därtill, över 2070 mm från golv till tak, vilket ger en mycket generös rymd.

CS20H är hytten för långa fjärrtransporter med en eller två förare som har höga krav på utrymme och komfort.

Interiörmått:

Bredd fönster till fönster: 2 310 mm
Bredd dörrhandtag till dörrhandtag: 1 970 mm
Motortunnel höjd: 0 mm / plant golv
Höjd golv till tak förarplats: 2 070 mm
Höjd golv till tak motortunnel: 2 070 mm


Takhylla:

Takhyllan i CS20H består av en nedre, en mittre och en övre del.
Den nedre delen är på förarsidan disponerad för färdskrivare, CB-radio (tillval), ett extra standard (ISO) fack och strömbrytare. Dessutom finns förvaringsfack med skrivunderlägg som kan läggas på ratten för att föraren ska få en bra skrivyta.
Takhyllans nedre mittdel är disponerad för CB-radiohögtalare och rörelsesensor för larm.
Den nedre delen på passagerarsidan består av ett låsbart förvaringsfack med invändig belysning som tänds vid öppnandet. Där finns även en glödlamp- och verktygssats.
Takhyllans mittre del består av tre likadana fack som har belysning. Den mittre delen har en ledstång som kan användas som stöd när man förflyttar sig i hytten.
Takhyllans övre del har tre stora förvaringsfack försedda med luckor. Samtliga fack har belysning som tänds vid öppnandet. Takhyllan är sandfärgad. Främre takhyllans förvaringsvolym: 196.2 liter.